Za duben 2016 - co je nového?

20.04.2016 15:03
  • 9.4. v sobotu (hotel Svornost)  jsem se zúčastnila dvou  přednášek  s veterinární tématikou.  Na téma „Krycí pes“ hovořil  MVDr. Alois Láznička a o „Prevenci během života psa a péči o chrup“ přednášela Ing. Veronika Kučerová Chrpová, Ph.D. Navíc jsem získala certifikát od  KCHN ČR. Dále proběhlo promítání filmu El perro sin pelo del Perú od tvůrců Pedro Allemant a Francois Darleguy. Bylo to milé setkání s ostatními členy klubu.

  • Killki je již zabydlen na nové adrese v Řeporyjích - ulice Tělovýchovná . Pilně hlídá zahradu.  Co mu chybí z Kotlářky ?  Schody ! Vždy se díval ze schodů s okna. ALE I TO SI VYŘEŠIL PO SVÉM. :-)

  •  

     

  • Na otázku : Proč už nejezdíme na výstavy ?  Dagmarka mne zlobí (mé milované dítko se vzteká a nebo někam utíká ) cestování autobusem na výstavu , ubytování v hotelu den předem a Killki se nechce navíc vystavovat, protože ho to nebaví  ----> je zápřah na mou nervovou soustavu a zbytečně vyhozené peníze. Killki si to rád užije na procházce s Dagmarkou , která ho ráda vodí na vodítku.

       

  • Žádné akce nechystám a užívám si "volna" na rodičovské dovolené.  Jen plánuji Killkimu  NÁVŠTĚVY u rodičů, ZOO  a nebo chalupu. Na poslušnost zatím nemám dostatek času, což mne mrzí, protože Killki občas pěkně zlobí, ale to se nesmím divit , když šla zrovna kolem háravá a voňavá fena.

  • Killki se naučil spát s Tomáškem a náležitě si to užívá. Pelíšek už vůbec nepotřebuje. Obchází postele a křesla podle sluníčka, jak svítí do místnosti.

Vyhledávání

Kontakt

Jarmila Martínková Praha 8 - Kobylisy
+ 420 602 860 008