ŠTĚŇATA k zamluvení a k odběru v chovné stanici Royal Bernadot k 31.10. 2018

31.10.2018 00:00

LARIO -Velice mazlivý, milý pejsek hnědé barvy s minimem krátkých blonďatých chloupků na hlavičce a tlapičkách. Má krásnou pevnou  stavbu těla, je kvadratický, kompaktní. V dospělosti malý střeďák ( 40-45 cm). Nůžkový skus, plný mléčný chrup na tělíčku bez chloupků. Povahově mírný, chovací, ale zároveň nebojácný a venku příjemně akční.
 

LAUREN - Je nádherný pejsek čokoládové barvy s bílým flíčkem na nosánku a bílou náprsenkou. Úplný naháč, který bude v dospělosti klasický peruánek střední velikosti tj kolem 45-50 cm v kohoutku. Má krásnou pevnou stavbu těla, nůžkový skus a milou, klidnou, vyrovnanou povahu. Rád se mazlí a aportuje.
LAMIN -Opravdu exkluzivní pejsek, 100% naháč s vyjímečnou tmavě meruňkovou barvou, nádhernou stavbou těla, s nůžkovým skusem plným mléčným chrupem a extrovertní sebestřednou povahou. Je kompaktní, ale relativně drobný, v dospělosti předpokládám velikosti malý x střední. Pokud by se našel zájemce o výstavy a chov určitě doporučuji a tohoto zájemce upřednostním   :)
 

           LAMIN             LAUREN                    LARIO

 

 

 

 

Vyhledávání

Kontakt

Jarmila Martínková Praha 8 - Kobylisy
+ 420 602 860 008